Médiumitás

CSODA,  amikor történt velem, segítő szakemberként dolgoztam, -bár ez gyermekkorom óta jellemző  volt rám, így természetes volt, hogy segítő pályán helyezkedtem el.

Gyerekkoromtól kezdve vonzódtam az angyalokhoz, de kapcsolatom nem volt velük, vagy legalábbis nem voltam tudatában annak.

1999-ben történt velem a csoda, egy téli délutánon elsőként őrangyalom, ezt követően majdnem egy éves felkészítő, ráhangolódás után Szent Mihály arkangyal lépett velem kapcsolatba és tudomásomra hozta, hogy angyali üzenetek közvetítése a feladatom mindazoknak, akik kérik, akik hisznek az angyalokban, keresik a velük való kapcsolatot, és szeretnék megváltoztatni az életüket.  Csodálatos érzés jelen lenni a folyamatban, ahogy az angyal vezeti a kezemet, amikor írásban válaszol a feltett kérdésre. Hatalmas ajándék, és lehetőség mindenki számára, hogy az életében megjelenő kérdésekre, útkeresésekre, vagy nehéz élethelyzetek megoldására angyali segítséget, az angyal útmutatását kérhetjük.

 Az égi szférával való kapcsolat egészen átalakította, pozitív irányba változtatta az életemet. Ennek a folyamatnak igen fontos állomása a  holisztikus szemléletű komplementer módszerek kidolgozása mint pl. az énekhang -,  és delfinhang pozitív hatása az emberi szervezetre: Mentális és más betegséggel élőknek, hallásproblémával küszködőknek, autizmussal, vagy, autisztikus vonással élők számára is kiemelten ajánlom.

Az Angyalkurzusok résztvevői között többen is átélték az őrangyalukkal való találkozás katartikus élményét. Csodálatos érzés, amikor egy nehéz sors, kilátástalannak tűnő élethelyzet megtisztul, élhetővé válik, amikor érezhetően és láthatóan megszűnik a feszültség, a meggyötört arcokon a ráncok kisimulnak.  Mély köszönet és hála az „Égi Mentoromnak”és a három gyermekemnek, akiknek a szellemi útra lépésemet köszönhetem!

Az angyalokkal való élet csodája mindenki számára adott, aki kéri, aki felismeri, és aki elég érett ahhoz, hogy elfogadja segítségüket. Életük harmonikussá, kiegyensúlyozottá válhat. A többféle spirituális módszer között.

Kovács Judit angyalmédium, terapeuta

angyal, angyalterapeuta

Időpont egyeztetés személyes tanácsadásra: +36 30 91 49 648

Skype cím:kiskovacs2013

E-mail: kovacs.judit@angyalszo.hu

Viber telefonszám: +36 30 91 49 648