Kurzusok

  1. ANGYALKURZUS – Karmikus élethelyzet útvesztőiben  2nap (hétvége) 

Angyali hierarchia megismerése mellett lehetőséged nyílik az ÉLETÚTADRA  angyali látásmódból rátekinteni. Megismerheted SORSFELADATODAT, lehetőséged nyílik  önismeretre, énképed megújítására, új életcélok felismerésére, megfogalmazására és a karmikus feladataid, életfolyamataid felismerésére, különböző Angyali oldási technikák elsajátítására.

  1. ANGYALKURZUS – Karmikus élethelyzet útvesztőiben  2nap (hétvége) 

Azok számára ajánlom, akik megszerették az angyalokat és szeretnének róluk többet megtudni, több angyali segítő technikát elsajátítani. Megbeszéljük az előző kurzus tapasztalatai különös tekintettel a karmikus folyamatokra és a két kurzus között történtekre.

  1. ÚJ SZELLEMI GENERÁCIÓS GYERMEKEK 2 óra szeminárium, vagy 1 nap kurzus –

Kezdő és tapasztalt szülők számára egészséges gyermekek fejlődése, gyermeknevelési kérdések, nevelési módszerek megbeszélése mellett az új szellemi generáció „másképp érzékeléséről” „különös érzékeléséről” adok át ismereteket.

  1. NŐISÉG

Női lét hatalmas ajándék, gyönyörű, felemelő, csodálatosabbnál, csodálatosabb műalkotások, versek, zenék dicsőítik a NŐI lét szépségét. Ismerünk több műalkotást, ami nők inspirációja alapján született, tudjuk, hogy a hatalmas feltalálók, újítók, zsenik életében a háttérben mindig volt egy csodálatos NŐ, édesanya, feleség, barát, vagy múzsa képében. Azok a nők talán mások voltak? Többet tudtak, mint mi? Határozottan állítom, hogy nem!

Vajon mi történt, hogy a mában kevésbé éli meg léte hatalmas csodáját, misztériumát a női lélek? Mindenki boldogságra vágyik, mindenki azt szeretné, ha élete végéig a legnagyobb szeretetben lenne része. „Mindent” meg is teszünk ennek érdekében. Mégsem így történik, sok a gyötrelem, a fájdalom a kin. A tartós boldogság több nőtársam életében várat magára. Vajon miért? Miért nehezedett meg a megfelelő pár megtalálása, és ha megtalálta miért ennyire nehéz a megtartása?  A nehezen megszerzett boldogság, vajon miért romolhat el egyik pillanatról a másikra?

Ezekre a kérdésekre csoportterápia eszközével, pszicho-dramatikus módszerek használatával keresünk választ, miközben tágabb kitekintésben megismerkedünk női lét archaikus folyamataival is pl: a nőiség misztériuma, a nővé válás folyamata, a nőiség 13 archetípusa, női szerepek, párkapcsolat, anyaság, szexualitás.

Szeretettel várlak, az egy napos kurzuson, ahol ÖNMAGADDAL találkozva, terheid alól felszabadulva teheted széppé, boldoggá, harmonikussá női léted mindennapjait!

  1. A EMBERI LÉT SZAKASZAI KURZUS, egy hétvégi nap 1/9 hónap időtartam
  2. ANGYALKÁRTYA HASZNÁLATA TANFOLYAM  az angyalkártya kirakási módjai sok félék lehetnek, ennél változatosabb az üzenet értelmezése. A délutáni összejövetelben az angyali útmutatás értelmezését adom át a kedves érdeklődöknek.

Kovács Judit angyalmédium, terapeuta

angyal, angyalterapeuta

Időpont egyeztetés személyes tanácsadásra: +36 30 91 49 648

Skype cím:kiskovacs2013

E-mail: kovacs.judit@angyalszo.hu

Viber telefonszám: +36 30 91 49 648