Advent második angyala

Az égben összegyűltek az Angyalok. Egy gyönyörű fehér fényruhás angyal kivált az Angyalok közösségéből és a nagy ÉGI GYERTYÁN meggyújtotta mécsesét. Elköszönt angyaltársaitól és az apró fénnyel elindult az emberek világába éppen úgy, mint előző héten testvére a Türelem Angyala is tette.

Ő is földi szolgálatot vállalt. Azt, hogy gondoktól gyötört emberek világába elhozza a Fényt, az ünnep örömét, melegét. Ez a gyönyörű fehér fényruhás angyal, az ODAADÁS ANGYALA arra vállalkozott, hogy lelassítja az embereket, megmutatja nekik a várakozás szépségét, megmutatja, hogy nem csak azonnali és mérhető eredmény az érték.

ADVENT 2. vasárnapján az ODAADÁS ANGYALÁT küldöm hozzátok, aki éjszakánként végigrepül a világ minden háza felett és megérzi kinek szívében tiszta és őszinte a szeretet. A nála lévő vászonra arany tollal írja fel azoknak a nevét, akik szeretettel és őszinte odaadással várakoznak. A tiszta érzéseket viszi vissza Mennybe, ahol az Angyalok Karácsony szent éjjelén kiáradó SZERETET HÁLÓT fonják az aranyvásznon szereplők érzéseiből. Évről évre minden Karácsony éjszakájára elkészül a SZERETET HÁLÓ. Ebben vannak a múltban élők és az elment szeretteink érzései is, akikkel most az Égi hálón is együtt lehetünk.

Vágysz arra, hogy az aranyvásznon ott legyen a neved?

ÁLDOTT ADVENTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK 💞