Advent harmadik angyala

Az égben összegyűltek az Angyalok.

Egy gyönyörű halványkék fényruhás angyal kivált az Angyalok közösségéből és a nagy ÉGI GYERTYÁN meggyújtotta mécsesét. Elköszönt angyaltársaitól és az apró fénnyel elindult az emberek világába éppen úgy, mint előző két héten testvérei a Türelem, az Odaadás Angyalai is tették. Ő is földi szolgálatot vállalt. Azt, hogy gondoktól gyötört emberek világába elhozza a Fényt, az ünnep örömét, melegét.

Ez a gyönyörű halványkék fényruhás angyal, a KEGYELEM ANGYALA arra vállalkozott, hogy lelassítja az embereket, megmutatja nekik a várakozás szépségét, megmutatja, hogy nem csak azonnali és mérhető eredmény az érték.

ADVENT 3. vasárnapján a KEGYELEM ANGYALÁT küldöm hozzátok, aki kezében egy hatalmas fénysugarat tartva odarepül mindenkihez, és megérinti az emberek szívét. A fénysugár átragyogja az embereket, beragyogja a testüket-lelküket-szellemüket. A nyitott szívű emberek szívébe belecsepegteti Isten szeretetét, jóságát.

Nyisd meg hát szívedet, hogy befogadhasd a KEGYELEM ANGYALA érintését, és az átélt végtelen szeretetedet ajánld fel a Teremtőnek. A KEGYELEM ANGYALA látja szívedben fellobbant fénysugarat, mellyel Karácsony Szent éjjelére készülhetsz fel.

ÁLDOTT ADVENTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK